A Renomé lakásétterem története

Évekkel ezelőtt a szigetvári Trust Hungary Zrt. tulajdonosa egy lakásétterem ötletét álmodta meg. Egy olyan egyedülálló koncepcióval működő teret vizionált, amely minőségi időtöltést biztosíthat a vállalathoz érkező partnerek, vendégek számára. Egy privát, diszkrét és csendes helyet, kiváló minőségű ételekkel és italokkal.

Az ötlet rendkívüli pozitív fogadtatása és sikere nyilvánvalóvá tette, hogy egy ilyen hely egyrészt számos cég, üzletember számára kézenfekvő megoldást nyújt az exkluzív vendéglátásra, másfelől magánjellegű családi, baráti és egyéb zártkörű rendezvények megtartására is tökéletes. Ez inspirált bennünket arra, hogy meglévő partnereinken kívül kitárjuk kapuinkat minden kedves érdeklődő számára is.

Az értékes emberi kapcsolatok alapja véleményünk szerint az, hogy osztatlan figyelemmel, illetve őszinte érdeklődéssel forduljunk a másik fél felé. Célunk, hogy win-win alapú, profitábilis üzletek és jó emberi kapcsolatok köttethessenek. Csak a stabil bizalom segítheti a közös üzleti növekedést ebben a folyamatosan változó és gyakran kihívásokat felsorakoztató globális helyzetben.

A Renomé lakásétterem Pécs történelmi belvárosától csupán néhány méterre található, ahol a kapcsolatépítés klasszikus formájával visszatérünk a gyökerekhez: kitűnő helyszínen, meghitt beszélgetések keretében, finom fogásokat és remek borokat fogyasztva mindig könnyebb barátságokat kötni és jó üzletet építeni.

Velünk Ön a saját renoméját is építheti!